You are here

Si t’i njoh dispozitat e Fesë?

×

Error message

Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (line 202 of /var/www/drupal7-websites/sites/all/modules/contrib/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Kush preket nga një sëmundje dhe dëshiron të shërohet prej saj, do të kërkojë mjekun më të aftë e më të ditur për të marrë prej tij mjekimin e efektshëm dhe nuk do të bëjë asnjë lëshim në këtë drejtim, duke pranuar një diagnozë a mjek çfarëdo, sepse e ka të shtrenjtë dhe të çmuar jetën.

Feja e njeriut është kapitali më i shtrenjtë që ai posedon. Prandaj ai duhet të përpiqet që ta njohë fenë e vet dhe të pyesë dijetarët dhe të informuarit për gjërat që nuk i di.

Leximi i këtij libri nga ana jote është një hap në rrugën e duhur, siç ka thënë Allahu i Lartësuar: “Pyesni njerëzit e dijes, në qoftë se nuk dini” (En-Nahl: 43). Më pas këtë duhet ta pasosh me hapa të tjerë, nëse ke paqartësi, duke iu drejtuar qendrave islame dhe xhamive më të afërta.

Ashtu siç parapëlqehet për ty që t’u referohesh faqeve të besueshme të internetit, të cilat sqarojnë të vërtetat e fesë, si:

www.imuslimguide.com
www.newmuslimguide.com
www.al-islam.com
www.islamweb.net

Udhëzuesi i thjeshtuari muslimanit

Muslimi faqe udhëzues lehtësues është versioni elektronik i librit (udhëzues lehtësuesit myslimane), e cila është një bashkëkohore projekte udhëzues kompanisë janë prodhuar më shumë se 15 gjuhë dhe të sigurojë përmbajtjen në një numër të templates elektronike dalluese.

Modern Guide