You are here

Kush jemi ne

×

Error message

Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (line 202 of /var/www/drupal7-websites/sites/all/modules/contrib/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).
Aktiviteti i kompanisë
 Publikime, botimi i librave dhe shërbime të aplikacioneve elektronike, si dhe shpërndarja e tyre përmes dyqaneve dhe platformave ndërkombëtare
 Vizioni i kompanisë
Organizata e parë në botë që ofron produkte dhe shërbime superiore edukative dhe mediatike të një cilësie të lartë në bashkëpunim me partnerët tanë, për të arritur masivizimin më të lartë të mundshëm në kontingjetin e synuar
 Mesazhi i kompanisë
Një pionier në ndërtimin dhe hartimin e produkteve dhe shërbimeve edukative cilësore
 Faqja e internetit të kompanisë
Ju mund të vizitoni faqen e internetit të kompanisë “Udhërrëfyesi bashkëkohor” përmes lidhjes së mëposhtme:

Udhëzuesi i thjeshtuari muslimanit

Muslimi faqe udhëzues lehtësues është versioni elektronik i librit (udhëzues lehtësuesit myslimane), e cila është një bashkëkohore projekte udhëzues kompanisë janë prodhuar më shumë se 15 gjuhë dhe të sigurojë përmbajtjen në një numër të templates elektronike dalluese.

Modern Guide